loading
 

NOVI OPEL CROSSLAND. LJEPOTA KOJA SE NE BOJI ŽIVOTA.

Svestranost koja privlači poglede. Stil koji je spreman na sve. Od odvažno atraktivnog vizira do čiste i praktične unutrašnjosti, Crossland je SUV čija svakodnevna fleksibilnost i predivan dizajn mame poglede gdje god se pojavite.

S novim ste Crosslandom spremni i za svakodnevne pustolovine. Čega god se vaša obitelj dosjeti, njegova će ljepota to izdržati. Stoga možete jednostavno uživati u životu!

  

VIŠE O CROSSLANDU

 

ZATRAŽITE PONUDU

  

PREUZMITE KATALOG

  

BOGATO OPREMLJEN CROSSLAND ZA 29.200 KM.

Iskoristite posebnu ponudu za novi Crossland Edition 1.2 (110 KS MT6) s bogatom opremom koja uključuje:
   - zatamnjena stakla
   - dvozonsku automatsku klimu
   - zimski paket
   - paket stražnje kamere
   - naslon za ruku
   - metalik boju
   - prednja svjetla za maglu

Iskazana cijena vrijedi za vozila financirana putem Raiffeisen Leasinga d.o.o. Bosna i Hercegovina. Ponuda se odnosi na ograničeni broj vozila

  

ZATRAŽITE PONUDU

   

KONTAKTIRAJTE NAS

Navedena je cijena za Crossland Edition 1.2 110 KS MT6 i dodatnom opremom (zatamnjena stakla, dvozonska automatska klima, zimski paket, paket stražnje kamere, naslon za ruku, metalik boja, prednja svjetla za maglu). Slika je simbolična. Iskazana cijena vrijedi za vozila financirana putem Raiffeisen Leasinga d.o.o. Bosna i Hercegovina. Ponuda se odnosi na ograničeni broj vozila. Prosječna kombinovana potrošnja goriva i prosječna emisija CO2 Crossland modela: 6,4 – 4,5 l/100 km, 144 – 118 g/km. Vrijednosti potrošnje i emisije CO2 određene su u skladu s postupkom mjerenja WLTP (Svjetski postupak ispitivanja harmoniziranih lakih vozila) propisanim od 1. septembra 2018. u skladu s Uredbom (EC) br. 715/2007 i Uredbom (EU) br. 2017 / 1151.
Idite na vrh