loading
Clx exterior

CROSSLAND X S ODLIČNOM UŠTEDOM!

Vrijeme za posao, vrijeme za odmor, vrijeme za nas, za sebe… Crossland X za život baš kakav želiš. Moderan SUV dizajn, visoko učinkoviti motori, vodeće inovacije u klasi i iznimna prilagodljivost čine ga idealnim za prezaposlene ljude koji na prvo mjesto i dalje stavljaju – ljude.

Izvana, Crossland X ističe se svojom praktičnom i sportskom elegancijom. Istovremeno je profinjen i dinamičan. Zahvaljujući elegantnom SUV dizajnu i kompaktnoj veličini savršen je za urbani stil života.

Unutrašnjost odlikuje premium dizajn s osjećajem njemačke preciznosti. Užitak vožnje je zagarantiran zahvaljujući prvoklasnim materijalima, intuitivnom upravljanju i „tipičnom SUV” povišenom položaju sjedala za savršen panoramski pogled.

Iskoristi ovu odličnu ponudu i uštedi do 4.000 KM uz leasing financiranje Crosslanda X dostupnog za isporuku odmah. Akcija vrijedi za ograničeni broj vozila.

ZATRAŽI PONUDU

VIŠE O CROSSLANDU X 

 

Prosječna kombinovana potrošnja goriva i prosječna emisija CO2 Opel Crosslanda X: 5,0-4,0 l/100 km i 114-104 g/km. Podaci o potrošnji goriva i emisijama CO2 određuju se pomoću Globalno usklađenog ispitnog postupka za laka vozila (WLTP), a relevantne se vrijednosti pretvaraju u NEDC vrijednosti radi usporedivosti, u skladu s uredbama R (EZ) br. 715/2007, R (EU) br. 2017/1153 i R (EU) br. 2017/1151. Slika je simbolična. Iskazana ušteda vrijedi za vozila financirana putem Raiffeisen LEASING d.o.o. Bosna i Hercegovina. Ponuda se odnosi na ograničeni broj vozila.
Idite na vrh