loading
Opel Astra

ASTRA S ODLIČNOM UŠTEDOM!

Upoznaj našu najučinkovitiju Astru do sada, s motorima nove generacije koji osiguravaju do 21% nižu emisiju CO2 i nižu potrošnju goriva (u odnosu na prethodnu Astru). Praktičnija je i udobnija no ikad prije.

Izvana, Astra je elegantna, dinamična i inovativna. Impresionira njemačkim inženjeringom, vodećim inovacijama u klasi, emotivnim dizajnom i sportskim izgledom.

Opel Astra

Iznutra, Astra nudi mnogo prostora za noge straga te premium sjedala udobne kvalitete i modernog dizajna. Po mjeri izrađena unutrašnjost osmišljena je za vašu dobrobit.

Iskoristi ovu odličnu ponudu i uštedi do 7.000 KM pri zamjeni starog automobila za novu Astru dostupnu za isporuku odmah. Akcija vrijedi za ograničeni broj vozila.

ZATRAŽI PONUDU

VIŠE O ASTRI S 5 VRATA

VIŠE O ASTRI SPORTS TOURER

Prosječna kombinovana potrošnja goriva 5,1-3,4 l/100 km, prosječna emisija CO2 116-90 g/km. Podaci o potrošnji goriva i emisijama CO2 određuju se pomoću Globalno usklađenog ispitnog postupka za laka vozila (WLTP), a relevantne se vrijednosti pretvaraju u NEDC vrijednosti radi usporedivosti, u skladu s uredbama R (EZ) br. 715/2007, R (EU) br. 2017/1153 i R (EU) br. 2017/1151. Slike su simbolične. Ponuda vrijedi do 31.10.2020. za ograničeni broj vozila dostupnih za isporuku odmah.
Idite na vrh