loading


NOVI VIVARO.

Nastavite razvijati svoje poslovanje uz njemačku sigurnost, tehnologiju i vrhunsku fleksibilnost.

Predstavljamo novi Vivaro, kombi dizajniran da odveze vaše poslovanje još dalje. Tražite li njemačku sigurnost i učinkovitost, plus izvanrednu pouzdanost i svestranost, ne morate tražiti dalje.

Novi Vivaro s izvrsnim specifikacijama pruža iznimnu vrijednost za novac zahvaljujući pametnom dizajnu - što znači da dobivate ured na kotačima.

 

SVESTRANA PROSTRANOST.

Uživajte u iznimnoj prilagodljivosti uz značajke kao što su otvor za teret FlexCargo, električna klizna vrata, najveća duljina tereta od 4 m1 i nosivost od najviše 1400 kg2.

Kad imate pune ruke, tu je mogućnost hands-free otvaranja teretnog prostora. Otvaranje i pokretanje bez ključa pruža dodatnu razinu jednostavnosti - a uz impresivnu najveću zapremninu tereta od 6,6 m3(1), novi Vivaro ima rješenje za sve vaše potrebe.

1Najveća duljina tereta od 4 m i zapremnina od 6,6 m3 za Vivaro s dugim međuosovinskim razmakom s opcijskim otvorom FlexCargo.
2Standardna nosivost 1000 kg, najveća 1400 kg uz nadoplatu.

 

VAŠ URED NA KOTAČIMA.

Kad trebate ured na kotačima, rješenje je novi Vivaro sa značajkama kao što su podesivi uredski stol, navigacija s dodirnim zaslonom od 7", zvučna izolacija i grijana ergonomska sjedala.

Od 5. mjeseca 2019., budite još sigurniji i povezaniji na putu uz novu uslugu pomoći vozaču Opel Connect.

 

PRIJAVITE SE I SAZNAJTE VIŠE.

Da biste saznali što još nudi novi Vivaro, pogledali ponude ili među prvima rezervirali testnu vožnju, kontaktirajte nas.Kontakt

Vaše će lične podatke obrađivati navedeni voditelji obrade kao što je opisano u Izjavi o zaštiti privatnosti.

Ovdje saznajte više o svojim pravima koja se tiču zaštite privatnosti i naših podataka za kontakt.
Polja označena sa * su obavezna.
Idite na vrh