loading


NOVA ZAFIRA LIFE.

Izvanredno fleksibilna i opremljena naprednim inovacijama, fantastična nova Zafira Life omogućuje prijevoz sa stilom do 9 osoba.

Predstavljamo novu Zafiru Life. Siguran i savršeno udoban prijevoz do 9 osoba uz pametnu tehnologiju na dohvat prstiju. 

S lakoćom obavlja svaki zadatak i prilagođava se svim aspektima vašeg pustolovnog životnog stila, uz visoku razinu fleksibilnosti koja jamči pouzdano obavljanje posla jer Zafira Life je stvorena za one koji traže više.

 

DIZAJNIRANA DA OLAKŠA ŽIVOT.

Pristup kroz električna klizna vrata, prilagodljive konfiguracije sjedala kao na primjer sjedala okrenuta licem u lice i sklopivi stol znači da putnici u drugom i trećem redu uživaju u vožnji kao nikada prije.

Nova Zafira Life dostupna je u 3 različite duljine te omogućuje udoban smještaj na premium sjedalima do 9 odraslih. Sprijeda, vozač i suvozač mogu uživati u pravom luksuzu koji pružaju opuštajuća sjedala s funkcijom masaže.

 

UŽIVAJTE U UDOBNOSTI, OSTANITE NA VEZI.

Nova Zafira Life savršeno se prilagođava vašem životnom stilu. Povežite svoj pametni telefon s platformom Android AutoTM1 i Apple CarPlayTM2, i uživajte u pogledu zahvaljujući prekrasnom panoramskom krovu.

Utovarite stvari krajnje lako zahvaljujući prozoru na stražnjim vratima i podesite klimu u kabini po želji uz dvozonsku kontrolu klime. Pametna prednja svjetla i automatski tempomat omogućuju još opušteniju vožnju.


1Kompatibilnost i određene funkcije mogu se razlikovati od navedenog ovisno o vrsti uređaja i inačici operativnog sustava. Apple CarPlay™ je zaštićeni znak tvrtke Apple Inc., registriran u SAD-u i drugim zemljama. Android Auto™ je zaštićeni znak tvrtke Google Inc.

 

PRIJAVITE SE I SAZNAJTE VIŠE.

Da biste novu Zafiru Life proučili izbliza, pogledali ponude ili među prvima rezervirali testnu vožnju, kontaktirajte nas.Kontakt

Vaše će lične podatke obrađivati navedeni voditelji obrade kao što je opisano u Izjavi o zaštiti privatnosti.

Ovdje saznajte više o svojim pravima koja se tiču zaštite privatnosti i naših podataka za kontakt.
Polja označena sa * su obavezna.
Idite na vrh